Rendement behalen met diamanten

Als je het over het behalen van rendement hebt dat is het investeren in diamanten een goede optie om te overwegen.

Door de toenemende vraag naar deze edelstenen en het steeds kleiner wordende aanbod is de verwachting dat de waarde van diamanten steeds meer zal gaan toenemen. Door de verhoging in prijs van de afgelopen decennia is het zeer waarschijnlijk dat dit alleen maar hoger zal gaan worden in de aankomende jaren.

Wat erg belangrijk is wanneer je in diamanten wilt gaan investeren is de aankoopprijs.
Deze moet zo laag mogelijk zijn om ervoor te zorgen dat de toekomstige winstpotentie snel kan toenemen in plaats van dat je eerst moet wachten tot je de winstmarges van diegene waar je een diamant hebt aangeschaft moet terugverdienen.

Een goede manier om ervoor te zorgen dat je een diamant voor de best mogelijke prijs aanschaft is door deze zo dicht mogelijk bij de bron te kopen. Elke partij die tussen de bron en jezelf zit voegt een kleine marge toe om winst te maken.

Waar vind je deze bron?

Een van de plekken waar je dicht bij de bron kunt inkopen is Baunat Diamonds Investment Office.

Baunat Diamonds is onderdeel van de Baunat groep, een wereldwijde referentie voor diamant gerelateerde aankomen en investeringen.

Doordat Baunat al jarenlang bezig is met het handelen in diamanten is het hun gelukt om bij de bron zelf in te kopen.

Met een team van hooggekwalificeerde professionals die over veel kennis over diamanten beschikken en de stenen op kwaliteit uitzoek kan je gegarandeerd zijn van zowel een scherpe prijs als van een hoge kwaliteit.

Daarnaast hebben ze op meerdere plekken in Europa een showroom waar je terecht kan voor persoonlijk advies.

Zo zit de Amsterdamse showroom aan de Keizersgracht 75 en kan je telefonisch contact opnemen via +31 (0) 20 737 25 25 om langs te komen of om advies in te winnen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *