Ook snel geld verdienen als student?

Het studentenleven is leuk, maar kost ook een hoop. Je hebt veel kosten, zoals je maandelijkse huur en je uitgaansleven. Geef de moed niet op, een opleiding doe je niet tenslotte niet voor niks. Heb je niet zoveel tijd, maar wil toch geld snel geld verdienen? Hieronder een paar tips.

1. Verkoop je samenvattingen.

Je verdient niet alleen geld, maar leert er ook nog eens van. Doordat je dingen die je leest opschrijft, wordt de stof opgeslagen in je hersenen. Op deze manier wordt de stof beter verwerkt in de hersenen, dan dat je het alleen leest.

2. Vragenlijsten invullen.

Veel bedrijven verzenden vragenlijsten waar je geld mee kan verdienen. Het is niet de baan waar je het meeste aan verdient, maar wel een baan waarbij je niet zoveel tijd aan kwijt bent. Daarnaast kan je ook nog reclames voor bedrijven bekijken. Dan krijg je elke dag reclame in je mailbox.

3. Studentenbaan

Je rooster verandert elke week en je hebt het best druk met school. Toch wil je snel geld verdienen. Ideaal is om een baan bij een uitzendbureau te zoeken. Bij een uitzendbureau kan jezelf het aantal uur dat je werkt bepalen. Daarnaast is het mogelijk om niet alleen voor een bedrijf te werken, maar kan je ook werken op verschillende projecten. Er zijn ook uitzendbureaus speciaal voor studenten. Beter kan niet, toch?

4. Boeken verkopen.

Heb je een vak gehaald en de boeken niet meer nodig? Verkoop ze dan! Verkoop je boeken wanneer er een nieuwe schoolperiode gaat beginnen. Veel studenten schaffen dan de boeken aan voor de goedkoopste prijs! Ben jij van je (zware) boeken af, heb je geld verdient en help je ook nog een andere student. Beter kan het niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *