3 serieuze manieren om geld te verdienen op het internet

In 2019 zijn er meer mogelijkheden om online geld te verdienen dan ooit. Het internet brengt veel voordelen voor ondernemers om in te grijpen op trends en de markt. In dit artikel leg ik een paar methoden uit waar je op een serieuze manier geld kunt verdienen op het internet.

1. Bol.com

Bol.com is de online webshop van Nederland en België. Met miljoenen maandelijkse gebruikers is het bereik van Bol enorm. Je kunt je eigen product aanbieden op Bol.com en zij nemen alles uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is te kijken waar er vraag naar is en hoeveel concurrentie er is. Nadat je je research hebt gedaan en een product hebt gevonden waar veel vraag naar is met redelijk weinig aanbieders, dan kun je het product inkopen en aanbieden via Bol.com. Let wel dat Bol.com een percentage van je verkoop vraagt voor het gebruik maken van hun diensten.

Tip! : Merk je dat ondersteuning nodig hebt met je organisatie? Dan kun je de hulp van AI Gilde inschakelen. Je kunt hier appreciative inquiry aanvragen om alles naar de volgende level te tillen.

2. Affialite Marketing

Dit is een van de meest populaire manieren om online een extra zakcent te verdienen, affialte marketing. Affilaite marketing houdt in dat je een website begint (vaak waar je producten reveiwed) en dan doorlinkt naar een webshop die het product verkoopt. Wanneer bezoekers via jouw website het product kopen van de webshop dan krijg je daar een percentage van. Op deze manier kun je een bron van passief inkomen opbouwen.

3. Cursus verkopen

Is er iets wat je beter doet dan anderen? Ben je een online marketer of grafisch designer? Stel een cursus samen voor mensen die graag het vak willen leren. Een Youtube kanaal waar je alvast tips kunt geven geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *